Voorwaarden Dierenpension Almere

Reserveren

U kunt een plekje voor uw dier aanvragen via het online reserveringsformulier van Dierenpension Almere. Wilt u dit liever per telefoon of mail aanvragen, dan mag dat natuurlijk ook. Wij kijken eerst of de gewenste periode mogelijk is. Uw boeking is pas definitief zodra u van ons een schriftelijke reserveringsbevestiging ontvangt. Check deze zorgvuldig. Klopt er iets niet? Geef dit dan direct aan ons door. Komt u uw dier brengen, neem dan ook uw reserveringsbevestiging mee. De betaling vindt plaats bij het brengen van uw dier.

Annuleren

Wilt u de reservering annuleren, dan zijn we helaas genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Bij annulering tot 4 dagen voor de gereserveerde periode brengen wij u 10% van de totale pensionkosten in rekening, met een minimum van € 10,00. Annuleert u later, dan hebben we geen tijd meer om de plek opnieuw aan te bieden. In dat geval brengen we de hele gereserveerde periode in rekening. Dit geldt ook als u uw dier eerder ophaalt.

Vaccinatieboekje

Honden en katten moeten minimaal 10 dagen voor de eerste pensiondag gevaccineerd zijn. Het gaat hierbij om de wettelijk verplichte inentingen. Overleg met uw eigen dierenarts of dit in orde is. De entingen mogen niet ouder dan een jaar oud zijn en niet verlopen tijdens het verblijf in ons pension. Konijnen en fretten moeten overigens ook geldig zijn geënt. Vergeet niet het vaccinatieboekje mee te nemen als u uw dier komt brengen.

Medische Zorg

Ook dieren met medicatie zijn welkom in ons pension. Of hij nu een gekneusde poot of medicijnen nodig heeft, we geven hem de verzorging die hij nodig heeft. U dient alleen wel rekening te houden met onze dagelijkse werktijden – van 8.30 uur tot 18.00 uur – waarbinnen het voor ons mogelijk is om medicatie te verstrekken. De voorgeschreven medicatie dient in de orginele verpakking inclusief sticker van de dierenarts aan het pension aangeboden te worden.

Chippen

Uw hond dient alleen gechipt te zijn als hij geboren is na 2013. Voor de rest is het (helaas) nog niet verplicht. We raden u te allen tijde aan om uw dier wel te laten chippen.

Hygiëne

We gaan ervan uit dat uw dier vrij is van parasieten en schoon en fris wordt gebracht, zonder klitten. Zo krijgt u hem ook weer van ons terug. Honden wassen we standaard na 7 dagen.