Skip to content
cats-443655_1280

Spinnen & Spelen

In ons kattenpension in Almere is uw tijger meer dan welkom. Uw kat zit er hier prinsheerlijk bij. Niet in een klein hokje, maar in een ruim binnen- en buitenverblijf voor de dagelijkse beweging en een slaapje tussendoor. De meeste logees liggen hier het liefst languit op de vloerverwarming, of kijken hogerop de kat uit de boom. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat hij spinnend de dag doorkomt.

Kattenparadijs

We hebben alles in huis; van speeltjes tot slaapplekjes. Zowel de binnen- als de buitenruimte is één groot avontuur. Met klimbomen voor de ochtendgymnastiek en krabpalen om de nagels bij te vijlen. En genoeg speeltjes om mee te dollen. Maar ook aan zachte mandjes geen gebrek, om lekker in weg te dutten. De katten kunnen zelf naar binnen en buiten lopen, en mogen doen waar ze zin in hebben. Spelen met nieuwe vrienden, of afgezonderd op hun troon zitten. Volgt uw kat een dieet, dan zetten we hem ‘s nachts apart. Zo weten we zeker dat hij het juiste voer binnenkrijgt.

cat-clawing
cat-grooming

Schone slaapplek, schone vacht

Ons kattenpension wordt dagelijks goed schoongemaakt. Een interessante gebeurtenis voor de kleine tijgers, met nieuwsgierige blikken en hier en daar een aai over hun bol. Heeft u een langharige kat, dan halen we zo nu en dan – mits u de kat klitvrij komt binnen brengen – een kam door de vacht om klitten te voorkomen. Voor verblijf dient uw kat wel ontvlooid zijn.

Oogje in het zeil

Onze verzorgers zijn niet alleen dierenvrienden, ze hebben ook veel kattenkennis. Ze herkennen het meteen als uw kleine viervoeter niet lekker in zijn vel zit. Misschien omdat het even niet zo klikt met zijn kamergenoten, of omdat hij iets onder de leden heeft. Gelukkig hebben we in ons kattenpension een dierenarts rondlopen die hem meteen kan onderzoeken. Heeft hij direct hulp nodig, dan kan dit uiteraard ook bij uw eigen dierenarts. Mocht er iets zijn, dan brengen we u meteen op de hoogte. Maar in de meeste gevallen geldt; geen nieuws is goed nieuws.

cat-vet