Skip to content
Close
Dogs_Park

geen pension meer voor honden

De Corona-crisis heeft een zware wissel op ons pension getrokken, zowel financieel als op het personele vlak. Omdat we geen consessies willen doen aan de kwaliteit van onze zorg, hebben we keuzes moeten maken. En tot onze grote spijt heeft dat ertoe geleid dat we géén logeerfaciliteit meer voor honden kunnen bieden. .

 

Dagopvang voor uw hond blijft wel gewoon mogelijk.

 

In een aantal gevallen, kan uw hond nog wel bij ons logeren. Kijkt u daarvoor bij Uitzonderingen.

Uitzonderingen

In onderstaande gevallen is het nog wel mogelijk uw hond bij ons te laten logeren:

 

  • Uw kat, konijn of cavia komt tijdens uw vakantie al bij ons in pension, en u heeft ook een hond. Dan is ook uw hond in diezelfde periode van harte welkom en zullen we zorgen dat hij hier een fijne tijd heeft.
  • Uw hond komt regelmatig bij ons in dagopvang en u maakt daarvoor gebruik van een strippenkaart. Dan mag hij natuurlijk ook een nachtje blijven slapen of tijdens uw vakantie bij ons logeren.
  • Is er een acuut noodgeval en kan uw hond zo snel nergens terecht? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of we u van dienst kunnen zijn.

 

dog-sun
Dog Ill Or Sleeping

Dagelijks Ritueel

Als uw hond bij ons logeert, dan omringen we hem met de beste zorg. Drie keer per dag laten we hem onder toezicht op de speelweides uitrazen of rustig rondsnuffelen als dat beter bij hem past. Tussendoor kan hij lekker een middagdutje doen in zijn mand en op gezette tijden wordt zijn maaltijd geserveerd.

 

We kijken altijd of er een maatje voor hem is. Overdag zal dat in nagenoeg alle gevallen best lukken, maar het zou kunnen dat hij de nacht moet doorbrengen zonder kennelgenoot. Of misschien is hij niet zo dol op zijn soortgenoten? Dan krijgt hij een eigen ruimte en speelweide, zodat hij ongestoord zijn gang kan gaan.

 

Schoon verblijf, schone vacht

We vinden hygiëne en verzorging zeer belangrijk. Zodra uw hond buiten in de weer is, maken we het verblijf dagelijks goed schoon en schudden we zijn kussen even op, zodat hij weer in een gespreid bedje terugkomt. We zullen uw hond kammen mits u de hond klitvrij komt binnen brengen. Bij een verblijf in ons pension van 14 nachten of langer wordt uw hond ook even lekker gewassen. 

dog-grooming-1
dog-clean-ear_klein

Oogje in het Zeil

Onze verzorgers zijn niet alleen dierenvrienden, ze hebben ook veel hondenkennis. Ze herkennen het meteen als uw hond niet lekker in zijn vel zit. Misschien omdat het even niet zo klikt met zijn vrienden, of omdat hij iets onder de leden heeft. Gelukkig is onze dierenarts aanwezig die hem direct kan onderzoeken en eventueel behandelen. Dit kan uiteraard ook bij uw eigen dierenarts, net wat u wenst. Mocht er iets zijn, dan brengen we u in ieder geval meteen op de hoogte. Maar in de meeste gevallen geldt; geen bericht is goed bericht.