Skip to content
dog-ball

Kwispelende staarten

Bent u overdag weg van huis en wilt u uw hond niet te lang alleen laten? Dan biedt onze honden dagopvang uitkomst. Hier wordt hij verwend door mensen met een groot dierenhart, en kan hij ravotten met zijn vrienden op de speelweides. Om vervolgens in alle rust zijn middagdutje te doen.

Vrienden voor het Leven

Is uw hond nieuw bij ons, dan bespreken we eerst waar uw hond behoefte aan heeft. Veel beweging, of misschien juist rust. Op basis daarvan plaatsen we hem bij een andere hond voor de gezelligheid. Vaak worden de honden echte kameraden. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw hond niet goed samen gaat met andere viervoeters. In dat geval krijgt hij een eigen ruimte en speelweide. Zodat hij ongestoord zijn gang kan gaan.

dogs-ball
dog-sleeping

Brengen en halen

Uw hond krijgt bij ons geen eten, tenzij u dat wenst. In dat geval dient u zijn voer ook mee te brengen. Brengt u hem ’s morgens vanaf 8.30 uur bij ons, dan zorgen we dat hij kwispelend de dag doorkomt. U kunt hem vervolgens tot 17.45 uur weer ophalen.

Af en toe of regelmatig

U kunt uw hond af en toe een dagje brengen, maar ook voor wekelijkse gasten is er plek. Komt uw hond regelmatig in dagpension, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende strippenkaarten, waarbij geldt, dat hoe vaker de hond komt, hoe voordeliger het tarief is;

 

Een (fictieve) strip op de kaart is goed voor één dag verblijf van één hond. Heeft u meer honden, dan kunnen die van één strippenkaart gebruik maken.

Dog-Grooming-Los-Angeles
Vet-checking-dog-ear

Oogje in het Zeil

Onze verzorgers zijn niet alleen dierenvrienden, ze hebben ook veel hondenkennis. Ze herkennen het meteen als uw hond niet lekker in zijn vel zit. Misschien omdat het even niet zo klikt met zijn vrienden, of omdat hij iets onder de leden heeft. Gelukkig hebben we een dierenarts rondlopen die hem meteen kan onderzoeken en helpen. We houden altijd een oogje in het zeil. Mocht er iets zijn, dan brengen we u meteen op de hoogte. Maar in de meeste gevallen geldt; geen nieuws is goed nieuws.