';
side-area-logo
Alle kleine huisdieren zijn welkom!

In ons dierenpension in Almere zijn naast honden en katten, ook knaagdieren en andere kleine huisdieren welkom. Zoals konijnen, vogels, vissen, reptielen en insecten. Komen ze logeren, dan mogen ze hun eigen verblijf en voer meenemen.

Knaagdieren

De konijnen mogen om de beurt los rondhuppelen. Andere knaagdieren kunnen ook bij ons terecht. Die blijven lekker in hun eigen knusse hok zitten, hun vertrouwde nest. Als echte groepsdieren voelen ze zich meteen bij ons thuis.

Vogels

We passen graag op uw fluitende en fladderende vriend tijdens uw vakantie. U mag zijn hok meenemen, daar is hij tenslotte aan gewend. Wij houden hem goed in de gaten. En maken zo nu een dan een praatje met hem.

Vissen, reptielen en insecten

Ook uw vis, salamander, schildpad, slang, spin, levende tak en andere kleine huisdieren mogen komen logeren tijdens uw vakantie. Zolang u zijn eigen kom, aquarium, terrarium of hok en voer meeneemt, zorgen wij ervoor dat het hem verder aan niets ontbreekt.

Schoon verblijf, schone vacht

We vinden hygiëne en verzorging zeer belangrijk. We maken het verblijf van uw dier dan ook geregeld goed schoon. Maar ook kunnen we uw dier wat extra verzorging geven; zoals zijn nageltjes bijknippen of zijn haren kammen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Oogje in het Zeil

Onze verzorgers zijn niet alleen dierenvrienden, ze hebben ook veel kennis. Ze herkennen het meteen als uw huisdier niet lekker in zijn vel zit. Misschien omdat het even niet zo klikt met zijn vrienden, of omdat hij iets onder de leden heeft. Gelukkig hebben we in ons dierenpension een dierenarts rondlopen die hem meteen kan onderzoeken. Heeft hij direct hulp nodig, dan kan dit uiteraard ook bij uw eigen dierenarts. Mocht er iets zijn, dan brengen we u meteen op de hoogte. Maar in de meeste gevallen geldt; geen nieuws is goed nieuws.