';
side-area-logo
Contactgegevens

Ons dierenpension is gevestigd op het terrein van Dierenasiel Almere:

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Postadres: Postbus 1010, 1200 BA Hilversum
E-mail: info@dierenpensionalmere.nl
Telefoon: 036 3030119

Onze Partners
Dierenarts

DIERENARTS

PCS Dierenartsen in Almere, Hilversum en Huizen biedt de beste medische zorg tegen toegankelijke prijzen. Ze bestaan al ruim 10 jaar met een liefdevol team; deskundige dierenartsen met een hoge dosis ervaring. Ze nemen alle tijd tijdens het consult en vinden het belangrijk dat het dier én het baasje met een goed gevoel naar huis gaat. Maakt u zich zorgen, dan kunt u hier dezelfde dag nog terecht.

hondenschool
HONDENSCHOOL

Wist u dat het karakter van uw hond voor 75% door uw houding wordt bepaald? Stiekem heeft u zijn gedrag dus zelf in de hand, en daar helpen de trainers u graag bij. Zij zijn als het ware de vertalers van zijn gedrag en uw wensen. Zo weet u voortaan precies wat zijn houding betekent, en hoe u hem moet benaderen zodat hij meteen weet wat u wilt. Daarnaast bieden ze sportieve cursussen als frisbee en behendigheid.

Dierenasiel-2

DIERENASIEL

Dierenasiel Almere en Dierenasiel Crailo hebben sinds hun oprichting al meer dan 200.000 dieren opgevangen. In het asiel ontfermen verzorgers en vrijwilligers zich over hen. Ze kijken of de dieren gezond zijn, en geven ze een grote portie liefde. Door de hoge kosten hebben deze asielen dringend meer leden nodig. Helpt u mee? Lid worden of doneren kan heel eenvoudig via de website. De dieren zijn u eeuwig dankbaar.